Utbildad sadelutprovare med hela ekipaget i fokus 

Jag är utbildad och diplomerad Equipmentcoach - Sadeldesigner och utvecklare inom hästnäringen -Sadelutprovare-Cerifierad massage och laserterapeut på häst - Diplomerad instruktör och coach i SWUS uppbyggande system- Mentorer som jobbat närmare 40 år inom sadelmakeri och utprovning - Examinerad hästskötare och därmed även foderlära , traditionell träningslära med mera - Flertalet utbildningar inom hållbarhet och sadel samt ryttarens inverkan på häst långsiktigt - 

sadel, sadelutprovare, häst , sadelutprovning , hå sadel, sadelutprovare, häst , sadelutprovning , hållbarhet, hållbar häst , sadelutprovare , hållbarh
 

Målet jag delar med dig är en hållbar häst

Sitsanalys

Alla ryttare har en bättre och en sämre sida, precis som hästarna. Det måste man bli medveten om för att kunna utvecklas. Om vi bara jobbar med att korrigera hästens svagheter, utan att samtidigt se över våra egna, kommer problemen att återkomma om och om igen. Det är inte alltid så att hästens och ryttarens svagheter är lika, alltså att ekipaget delar samma "dåliga sida". Men det betyder inte att ryttarens problem inte fortplantar sig till hästen eller att de inte påverkar den negativt.

När du gör en sitsanalys hos mig så börjar vi med att prata om styrkor och svagheter , sedan kollar vi på ett ridpass som en del i helheten. Jag filmar ridpasset åt dig och kommenterar undertiden vad jag ser. Du kommer också få bära en tröja som är streckad för att du själv ska kunna se vad som händer med dig och din häst efter korrigeringar.

Avslutningsvis så får du övningar som du kan använda hemma för att stärka upp din kropp 
Ofta så kanske du måste besöka en leg fysioterapeut för att bli rak och liksdig. Jag jobbar med din medvetenhet på hästryggen.