Målet jag delar med dig är en hållbar häst - Anna Kemnevall 

Vill du att din häst ska få möjlighet till en stark och frisk rygg ? Vill du att din häst ska vara glad och arbetsvillig  ? Är du trött på att ingenting fungerar länge än en stund ? Vill du få hjälp av någon som kan hjälpa dig och är utbildad inom helheten ? Vill du få hjälp av någon som vill att du och din häst ska ha det bra ? Bomform är inte detsamma som bomvidd och vi lovar att din häst kommer tacka dig när den får plats i sin nya sadel. Vill du göra en förändring ? 


Då har du kommit rätt 


Jag är utbildad och diplomerad Equipmentcoach - Sadeldesigner och utvecklare inom hästnäringen -Sadelutprovare-Cerifierad massage och laserterapeut på häst - Diplomerad instruktör och coach i SWUS uppbyggande system- Mentorer som jobbat närmare 40 år inom sadelmakeri och utprovning - Examinerad hästskötare och därmed även foderlära , traditionell träningslära med mera - Flertalet utbildningar inom hållbarhet och sadel samt ryttarens inverkan på häst långsiktigt - 

Målet jag delar med er är hållbara långlivade ridkolehästar 

Då ridskolan ligger mig varmt om
hjärtat

och jag brinner för att ridskolans hästar ska få så bra förutsättningar som möjligt så erbjuder jag ett timpris där alla mina tjänster ingår så som sadelutprovning , stoppning , massage , medicinsk laser med mera. Referenser från andra ridskolor finns.

Timpriset är 1000 kr ex moms plus resa och bokning sker via mail eller telefon.


Kontakt 

070-267 52 83