Kemnevall Collection

Grunden till Kemnevall Collection är hållbarhet. Både i form av hållbara hästar , hållbara ryttare och ett långsiktigt hållbart resultat.

Bommarna är utformade för att ge plats och möjliggöra optimalt lyft hos hästen samt bibehålla ryttaren över hästens djupaste punkt.

Bommens 3D form anpassas efter häst och ryttare när hästen är som mest expanderad för att inte begränsa cirkulation. Att köpa en sadel från Kemnevall Collection innebär ett långsiktigt samarbete där vi har byggt en sadel , som om den anpassas in korrekt från början , bör hålla flera år. En långsiktig investering.


Teamet bakom Kemnevall Collection består av yrkesverksamma personer , terapeuter , ridlärare , hovslagare och resultaten följs upp av oberoende veterinärer. Vi som jobbar med produkterna har fleråriga utbildningar i ryggen inom häst för att kunna guida dig i helheten framåt .


Kemnevall Collection är en kvalitativ serie sadlar med ett starkt mål, att bidra till en bättre hästvälfärd med ett koncept som skiljer sig från det som finns att tillgå . Ett helt eget sätt att prova ut sadlar , planera helheten , träningsupplägg och uppföljning . Vi jobbar för att vara en del av teamet kring dig och din häst långsiktigt i flera år framöver.